Info 

'Fûgelfrij' staat op vakantiepark Eldorado, Terschelling West (Halfweg). Het vakantiepark ligt ongeveer 3 kilometer van de haven waar de veerboot aankomt. Het wad ligt op ongeveer 500 meter van het chalet en het strand ongeveer op 3.5 kilometer.

Het vakantiepark Eldorado ligt centraal tussen West en Midsland en wordt omringd door duinen, bos en weilanden. Op het terrein van de camping staan diverse speeltoestellen, een tafeltennistafel en er is een wasserette. 

Indeling 'Fûgelfrij':

De stacaravan is geschikt voor maximaal vier personen.
Woonkamer: voorzien van een driezitsbank, fauteuil, salontafel, eetkamertafel met vier stoelen en een gaskachel. Er is een televisie en micro audio-set met o.a. een cd/dvd-speler.

Open keuken: met 4-pits gasstel, afzuigkap, koelkast, koffiezetapparaat, Senseo-apparaat en alle overige benodigde keukengerei.

Slaapkamers: één slaapkamer met een 2-persoonsbed (1.40x2.00 meter) en een slaapkamer met een stapelbed (0.80x2.00 meter) beide slaapkamers voorzien van vaste kasten. Verder zijn aanwezig twee 1-persoonsdekbedden, één 2-persoonsdekbed en hoofdkussens.

Badkamer: voorzien van een toilet, wastafel en een ruime douche.

Benieuwd naar de indeling van Fûgelfrij? Klik dan hier.

'Fûgelfrij' is aangesloten op alle nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit, riolering en kabel-tv). Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van een beveiligde WIFI-verbinding.

Wij gaan er vanuit dat 'Fûgelfrij' aan het einde van het verblijf door onze gasten weer opgeruimd en schoon achtergelaten wordt. 

Huisdieren zijn niet toegestaan en we willen het chalet graag rookvrij houden. De camping is niet geschikt voor groepen jongeren en wij verhuren Fûgelfrij dan ook niet aan personen jonger dan 23 jaar. 

 

fugelfrij november 2010.JPG

Eettafel Fugelfrij oktober 2009

Keuken Fugelfrij

Slaapkamer Fugelfrij

Fugelfrij in de sneeuw december 2009

Fûgelfrij Joke en Helmuth Kort • info@fugelfrij-terschelling.nl • 0515-421747