Resultaten voor houten chalet kopen

   
houten chalet kopen
 
Kies voor een chalet van hoge kwaliteit op Azalp.nl. Azalp-logo-drukwerk.
Azalp Chalet Flamingo, 45 mm. Azalp Chalet Flamingo, 45 mm. 800 x 700 cm. Hout van topkwaliteit. De chalets van Azalp zijn van zeer hoge kwaliteit. De details en afwerking van deze huisjes laten zien dat u te maken heeft met topkwaliteit. Het hout heeft een natuurlijke eigenschap om overtollig vocht in de lucht op te nemen en los te laten wanneer de luchtvochtigheid afneemt. Tevens houdt hout de warmte goed vast. De houten chalets en vakantiehuizen van Azalp zijn scherp geprijsd.
nieuwe chalet kopen
48 x Chalets in Oostenrijk te koop.
Dit houten huis heeft een bijzonder aangenaam woonklimaat. Het is gelegen in een rustige omgeving aan de bosrand op slechts enkele minuten van de Worthersee. Net achter het huis kunt u rustig in het bos wandelen. Het huis heef Lees Verder. Chalet te koop in Zell am See. Chalet Thumersbach Chalet Thumersbach is een unieke kans om een groot authentiek Oostenrijks chalet te kopen aan het meer van Zell am See.
houten huis kopen
Chalets kopen Bekijk de ruime selectie op de website Blokhut Stunter.
Online een chalet kopen gebeurd steeds vaker. Hierdoor zijn er veel aanbieders met heel veel verschillende soorten chalets. De Blokhut-Stunter levert chalets en tuinhuizen direct vanaf de fabriek waardoor de tussen handel wordt uitgeschakeld. Daardoor kunnen wij de chalets tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Heeft u elders een chalet gezien welke dezelfde eigenschappen heeft maar een lagere prijs? Vraag dan onze klantenservice naar onze laagste prijs! Veel mensen kiezen ervoor om de chalets zelf te bouwen maar vaak zien wij dat na jaren het project nog niet is afgerond en dat de houten buitenverblijf nog steeds onder constructie is.
tweede huis kopen
Recreatiewoningen in blokhut systeem. Compleet maatwerk mogelijk.
En met een passende houtbehandeling kunt u er helemaal uw eigen chalet van maken. Heeft u vragen of een opmerking over een houten chalet, klik dan hier voor onze contact gegevens. De chalets van Mholf zijn leverbaar in vele modellen en afmetingen en ook op maat te bestellen.
chalet bouwen prijs
Te koop.
Voor een uitgebreide verkooplijst of een bezichtiging kunt u contact op nemen met 013-5111363. Voor meer informatie en foto's' kunt u ook kijken op onze pagina op Koopchalet.nl. Het chalet beschikt over 2 slaapkamers, keuken, badkamer en een ruime tuin. Het chalet biedt slaapmogelijkheden voor 4 personen.
bouwen
Vakantiecentrum De Hertenhorst Te Koop.
Jaarplaats 54, terrein 1. Deze mooie dubbele mobiele Kraaikamp bungalow heeft een afmeting van 865, x 65, meter 55 m staat op een zonnige plaats Zeer goed onderhouden en goed geïsoleerde chalet daardoor ook geschikt. Type: Mobiele chalet Prijs: 49.50000., Jaarplaats 59, terrein 1. Zonnig gelegen en goed geïsoleerde houten chalet.
Te koop: nieuwe luxe houten chalet Camping De Grote Altena.
Studio Altena 2 pers. Te koop: nieuwe luxe houten chalet. Het chalet is nieuw geplaatst in 2010 en staat op een hoger gelegen perceel ter grootte van ca. Dit model wordt u volledig gestoffeerd en in overleg gemeubileerd aangeboden. Van buiten is dit chalet uitgevoerd met pannendak en meranti kozijnen.
Info Dubbelwandige Houten Chalets en Houten Woningen. Prima Blokhutten.
Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, of klik op productinfo voor meer informatie over onze blokhutten en tips over opbouw en onderhoud. Dick Sales Europe. 31 592 768037 Telefoon. Chalet laten bouwen. Houten huis bouwen. Tuinhuis laten bouwen.
Houten chalet kopen bij Chalet Center, dé specialist.
Een houten chalet bouwpakket bestaat steeds uit een gedetailleerde montagehandleiding en een op maat uitgewerkte stuklijst, die u stap voor stap begeleiden bij de opbouw. Een houten chalet kopen, kan eenvoudig via onze website. Wij adviseren u graag in de keuze van uw houten chalet die past bij uw wensen en behoeften.
Vakantiewoningen, stacaravans, chalets en bungalows te koop op RCN-vakantieparken.
Extra leefruimte is gecreëerd door een veranda welke langs de gehele chalet loopt oktober 2014. De berging van 3 x 2 meter verbindt de chalet met een houten deur waarlangs u naar uw eigen parkeerplaats loopt 5 m. Achterzijde van de berging is voorzien van verlichting.

Contacteer ons